Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Portfolio

Nieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in NieuwegeinNieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in Nieuwegein

Door studio72

On 02, okt 2023 | In | Door studio72

Nieuwbouw showroom en opleidingcentrum, Geberit Nederland in Nieuwegein

Ontwerp:  Peter Rol -Studio72 ontwerp en bouwkunde

Opdrachtgever :  Geberit Nederland

Aannemer: Peters bouw en onderhoud

Locatie : Nieuwegein

 

Studio72.nl heeft het genoegen gehad om het ontwerp te realiseren voor een eigentijdse moderne showroom met opleidingscentrum, bij het hoofdkantoor van Geberit Nederland in Nieuwegein. Het heeft geresulteerd in een fraai gebouw met strakke lijnen, hoge glaspuien en een ingetogen materiaalgebruik. Hierdoor komt het assortiment van Geberit volledig tot zijn recht, in een overvloed van natuurlijk daglicht.

Inmiddels is er gestart met de bouw (Peters bouw en onderhoud) en is het hoogste punt bereikt. Medio 2024 zal de showroom gereed zijn.

Geverifieerd door MonsterInsights