Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

over STUDIO72

“Een frisse kijk op ruimte”

STUDIO72  ontwerp en bouwkunde
Iedere opdracht een uniek project. Dat is het uitgangspunt voor STUDIO72 . De ontwerpen onderscheiden zich door frisse eigentijdse vormgeving. Bij elk ontwerp wordt er veel aandacht besteed aan het ruimtegebruik, functies, materialen en kleuren. Materiaalgebruik en kleuren zijn een belangrijk onderdeel bij een ontwerp. Echtheid en de kleur van materialen geven een project haar karakter. STUDIO72 kiest voor vormgeving die het beste aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, de functie en de omgeving van het gebouw.

Bij ieder ontwerp wordt er goed naar de opdrachtgever in kwestie geluisterd en deze wordt meegenomen in iedere stap die is gemoeid bij de totstandkoming van het ontwerp.

Door de eindgebruiker actief te betrekken in het ontwerpproces, past het eindresultaat als een goed zittende jas. In de ontwerpen wordt er verder gedacht dan alleen vormgeving. Het gebruik ervan moet, naast functioneel, een genot en belevenis zijn.

Peter Rol

Peter Rol (1971) is het gezicht achter STUDIO72 – ontwerp en bouwkunde. Zelfstandig en freelance werkend als ontwerper, 3d-impressionist en bouwkundig tekenaar aan projecten op alle schaalniveaus.

Als ontwerper en bouwkundig tekenaar heb ik sinds 1993 een brede werkervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Eind 2011 ben ik gestart met STUDIO72, waar ik als zelfstandige werk aan groot- en kleinschalige projecten in de particuliere en zakelijke sector. Hieronder vallen zowel ontwerp- als bouwtechnische tekenwerkzaamheden. 

Als er een frisse kijk op ruimte nodig is, kan ik u van dienst zijn.

Neem direct contact op

Samenwerken

STUDIO72 werkt samen met betrouwbare en deskundige partijen, waardoor STUDIO72  als kleinschalig ontwerpbureau continuiteit kan garanderen. Hierdoor kan STUDIO72 indien nodig, in overleg een samenwerkingsverband (projectbasis) opzetten,  met ontwerpers en bouwkundigen. Waarbij Studio72 het aanspreekpunt en hoofdverantwoordelijk voor het eindresultaat blijft.

Ook kan er gedurende het project altijd een beroep worden gedaan op de kennis van deskundigen uit verschillende vakdisciplines. Partijen waar al lang mee wordt samengewerkt, als constructeurs, installateurs en aannemers, welke met hun specifieke kennis een bijdrage kunnen leveren bij het totstandkoming van het project.

Het Collectief

Voor ‘grootschalige’ projecten heeft STUDIO72 de handen ineen geslagen met 3 bedrijven, onder de naam ‘Het Collectief’. Om u als opdrachtgever meer kennis en vaardigheden te bieden en daarmee u beter van dienst te kunnen zijn.

Dankzij dit samenwerkingsverband kunnen wij elkaars kennis en vaardigheden combineren, terwijl we zelf expert kunnen blijven op ons eigen vakgebied. Mede hierdoor kunnen wij voor elke opdracht, continuïteit en kwaliteit van het project waarborgen.

Per opdracht zal in overleg met u een projectgroep van de samenwerkende bedrijven worden samengesteld, waardoor elk project een op maat gesneden team zal krijgen.

Als opdrachtgever bent u uiteraard vrij om uw team samen te stellen en elk van de partners geeft ook duidelijk aan onafhankelijkheid hoog in het vaandel te hebben.

Geverifieerd door MonsterInsights