Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Portfolio

Nieuwbouw bedrijfsverzamlegebouw, LelystadNieuwbouw bedrijfsverzamlegebouw, LelystadNieuwbouw bedrijfsverzamlegebouw, LelystadNieuwbouw bedrijfsverzamlegebouw, LelystadNieuwbouw bedrijfsverzamlegebouw, LelystadNieuwbouw bedrijfsverzamlegebouw, Lelystad

Door studio72

On 25, mei 2022 | In | Door studio72

Nieuwbouw bedrijfsverzamlegebouw, Lelystad

Ontwerp:  Peter Rol -Studio72 ontwerp en bouwkunde

Opdrachtgever :  Ukje

Locatie : Lelystad

Aan de rand van een bedrijventerrein in Lelystad, uitkijkend over de weilanden, zal een eigentijds energie-neutraal bedrijfsverzamelgebouw worden gerealiseerd. Voor het snelgroeiende bedrijf @ukje was de eigenaresse @sifrageijtenbeek op zoek naar een nieuwe huisvesting en was het oog gevallen op een prachtig hoekkavel.

STUDIO72 heeft een ontwerp gemaakt, die goed aansluit op de wensen van het bedrijf Ukje.

Het gebouw is zo ontworpen dat het groen van de weilanden en doorde voortuin tot kantoorgevel zal komen, waardoor de werknemers als het ware in het groen werken. De ontsluiting en de parkeerplaatsen komen aan de achterzijde, waarbij de parkeerplaatsen worden uitgevoerd in grastegels.
De entrees van de bedrijven krijgen 6meter hoge glaspuien , waarachter een evenhoge entreeruimte zal zijn. Het gebouw zal een ingetogen kleurgebruik krijgen, waar groen en uitzicht op groen een belangrijk onderdeel is.

Het plan is gister met groot enthousiasme ontvangen door de welstand Lelystad. Daarbij vielen de woorden ‘een zorgvuldig evenwichtig fraai ontwerp’ , wat een groot compliment is.

@sifrageijtenbeek; @ukje; @studio72; #lelystad; #ontwerp

Geverifieerd door MonsterInsights