Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Portfolio

Nieuwbouw moderne vrijstaande villa, AlkmaarNieuwbouw moderne vrijstaande villa, AlkmaarNieuwbouw moderne vrijstaande villa, AlkmaarNieuwbouw moderne vrijstaande villa, AlkmaarNieuwbouw moderne vrijstaande villa, AlkmaarNieuwbouw moderne vrijstaande villa, AlkmaarNieuwbouw moderne vrijstaande villa, AlkmaarNieuwbouw moderne vrijstaande villa, AlkmaarNieuwbouw moderne vrijstaande villa, Alkmaarvilla

Door studio72

On 08, jan 2024 | In | Door studio72

Nieuwbouw moderne vrijstaande villa, Alkmaar

Ontwerp:  Peter Rol -Studio72 ontwerp en bouwkunde,  ism Vincent Giling

Opdrachtgever :  Particulier

Locatie : Alkmaar

 

Deze prachtige vrijstaande moderne villa, gelegen aan de rand van het schilderachtige Alkmaar, omarmt de essentie van eigentijds wonen te midden van een landelijk omgeving. Met een ontwerp dat harmonieus opgaat in de omgeving en een verfijnd gebruik van materialen.

Het exterieur van de villa weerspiegelt een moderne esthetiek, met strakke lijnen, grote glaspartijen en een combinatie van materialen zoals glas, hout,  stucwerk en zink die een perfecte symfonie vormen. Het contrast tussen de natuurlijke omgeving en de eigentijdse architectuur van de villa zorgt voor een fraaie uitstraling.

De ligging aan de rand van Alkmaar biedt het beste van twee werelden: de rust en sereniteit van het landelijke gebied gecombineerd met de nabijheid van de stadse voorzieningen. Vanuit de villa geniet men van weidse uitzichten over het groene landschap, terwijl alle gemakken van het stadsleven binnen handbereik liggen.

Binnen in de villa wordt de luxueuze sfeer voortgezet met een zorgvuldig ontworpen interieur dat naadloos aansluit op het moderne exterieur. Grote ruimtes baden in natuurlijk licht, dankzij de doordachte plaatsing van ramen en glazen wanden. Het gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen voegt een gevoel van verfijning en elegantie toe aan elke kamer.

 

 

Geverifieerd door MonsterInsights