Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuws

20

feb
2012

In Nieuws

Door studio72

Feestelijke opening Ozebo in de Telefooncentrale

On 20, feb 2012 | In Nieuws | Door studio72

Vandaag heeft Ozebo feestelijk haar deuren geopend in de Telefooncentrale. STUDIO72 heeft het ontwerp magen maken voor de ondernemer.

De klant wilde graag een een industriele, creatieve maar ook  huiselijke uitstraling. Met de prachtige industriele uitstraling van het bestaande pand met betonnen kolommen en plafond lag er een geweldige basis voor een plan. Deze industriele uitstraling is benadrukt door het gebruik van elementen, als oude fabriekslampen en grove touwgordijen. De warmkleurige gietvloer met een lijnenspel, geeft de verbindingslijnen aan van de diversen bedrijven. Waarbij grote eiken tafels voor de Flexwerkplekken, met dividers van tijdschriften, de creatieve en  huiselijke sfeer benadrukken. Op een aantal print -en kleurwanden na, zijn alle wanden basic gehouden, zodat er veel ruimte is voor een continue kunstexpositie.

Door de combinatie van industrieel, creatief en huiselijk is er een zeer prettige werksfeer ontstaan, waar veel klanten met plezier werken. Door een opmerking van een klant’ ik zou hier wel willen wonen’ kan ik concluderen dat het een geslaagd project was.

Geverifieerd door MonsterInsights