Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Portfolio

Herinrichting verbouwing kantoorgebouw, AlkmaarHerinrichting verbouwing kantoorgebouw, AlkmaarHerinrichting verbouwing kantoorgebouw, Alkmaar

On 18, nov 2014 | Categorie | Door studio72

Herinrichting verbouwing kantoorgebouw, Alkmaar

Ontwerp:  Peter Rol -Studio72 ontwerp en bouwkunde

Opdrachtgever :  Plymovent

Locatie :  Alkmaar

 

Plymovent heeft wereldwijd diverse vestigingen. De vestiging in Alkmaar is al jaren gehuisvest in de Beverkoog. In de loop der jaren is de inrichting van het pand gedateerd en mede door de huidige inrichting, ontbreekt de verbinding tussen de verschillende  ruimten en mist de gewenste uitstraling.

Studio72 is gevraagd kritisch te kijken naar de indeling en het logistiek functioneren van de ruimten. Tevens om huisvesting de gewenste internationale uitstraling te geven die gewenst is.

 

(de impressies zijn van het concept-ontwerp)